top of page

Ontdek nog meer op onze digital site

Digitale

reclame

Digital Signage, of digitale reclame is de benaming om LCD of LED-schermen digitaal aan te sturen.

Waar we “broadcasting” kennen als term om aan te duiden dat er één programma wordt getoond voor een grote groep kijkers is "Narrow Casting" of digital signage net het tegenovergestelde. Je krijgt als gebruiker de kans om specifiek per scherm, of per locatie de inhoud van uw TV of LED-scherm af te stemmen op wie wanneer kijkt.

 

We bieden hiervoor verschillende software paketten aan die u in staat stellen foto’s en filmpjes up te laoden en in te plannen in een dag-of weekschema.

Deze softwares zijn SAAS (software as a service) en kunnen dus in grote mate geautomatiseerd worden. Bent u een vastgoedmakelaar? Dan maken we een koppeling met de sofware die u al gebruikt zodat alle verkochte panden uit de playlist verdwijnen en nieuwe panden automatisch getoond worden. Het systeem haalt elke nacht de stand van zaken op, waardoor u er zeker van bent dat elke morgen uw vastgoedaanbod de perfecte weergave is van uw reëel aanbod.

 

Wilt u meer? Dat kan.

De kijker kan namelijk aan uw etalage een zoekfunctie ingeven op zijn smartphone waardoor hij enkel het voor hem relevante aanbod ziet. De zoekcriteria kunnen heel erg uiteenlopen. Verkoopprijs, ligging, aantal slaapkamers,… Bovendien kunt u vragen of hij zijn gegevens nalaat, zodat u als makelaar later contact kunt opnemen met deze potentiële koper om hem op de hoogte te brengen van nieuw aanbod die voldoet aan zijn verwachtingen.

 

We kunnen gelijkaardige automatische toepassingen opzetten voor alle database gebaseerde inhoud. Denk daarbij aan autohandelaars, interimkantoren, … Maar ook voor horeca toepassingen. U wilt ’s middags de dagschotel aanprijzen en ’savonds een happy-hour aankondigen? Pefect te automatiseren.

Voor de keuze van het soort LCD of LED-scherm kunnen we u perfect adviseren wat de beste oplossing is voor uw toepassing.

 

Met digital signage kunt u met een web-gebaseerde software de inhoud van één of meerdere schermen plannen, beheren en aanpassen waar en wanneer u wilt.  Advies nodig? We staan voor u klaar met raad en daad.

Innovatieve led-schermen

voor binnen en buiten 

Signz werd 30 jaar geleden opgericht onder de naam Publiprint en groeide stap voor stap uit tot een van de grootste, toonaangevende spelers op vlak van reclame en decoratie. In een steeds verder digitaliserende maatschappij, begint ook de manier waarop reclame wordt gemaakt, te veranderen. De mensen willen digitale reclame, ook wel “digital signage” genoemd. Signz speelt in op deze noden met een innovatieve en krachtige productlijn: led-schermen voor binnen en buiten, aangestuurd via een cloud-gebaseerd managementsysteem.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page