top of page

Interieur

Een aangename omgeving

 

Door gebruik te maken van de juiste indoor reclame kan u het interieur van uw bedrijf omtoveren tot een aangename werkomgeving. Daarbij weet iedereen dat een aangename werkomgeving alleen maar tot positieve gevolgen leidt. Zo gaat de sfeer op de werkvloer verbeteren en zal de productiviteit stijgen. Signz kan u hierbij helpen en heeft de perfecte oplossing in huis om van uw interieur de perfecte werkomgeving te maken. Daarom bieden wij een ruim assortiment folies en stickers aan die zowel geschikt zijn voor een stijlvol, strak design maar ook ideaal kunnen zijn om uw interieur speelser te maken.

 

Ook de functionaliteit is belangrijk

 

Indoor reclame hoeft niet enkel decoratief te zijn maar kan ook puur functioneel zijn. Zo denken we aan raamfolies die voor meer privacy zorgen op kantoor zoals squid en zandstraalfolie. Daarnaast kunnen stickers ook gebruikt worden als wegwijzers in uw winkel om uw klanten te helpen. Indoor reclame kan dus gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

 

Printinterieur

 

Een sticker rechtstreeks gewrapt op de bakstenen muur of een krijtbordfolie die bovendien magnetisch is, het zijn maar twee voorbeelden van de enorme mogelijkheden die prints in uw interieur bevatten.

 

Textielframe

 

Een textielframe is een aluminium frame met een textieldoek, voorzien van een siliconen pees. De frames worden steeds op maat gemaakt zodat ze geschikt zijn voor iedere ruimte. Dit kan zowel tegen de muur als losstaand. In beide gevallen met of zonder led licht. Voor elk type frame is er ook een bijhorend doek. Deze textieldoeken kunnen nadien makkelijk vervangen worden. Zo kan u uw omgeving steeds een nieuwe look geven.

 

Vloerdecoratie

 

Een vloersticker is ideaal om promotieacties te communiceren naar uw klanten toe in de winkel maar kunnen ook gebruikt worden als wegwijzers of aanduidingen. Daarnaast kan het ook gewoon gebruikt worden als decoratie op uw vloer om uw winkel- of kantooromgeving aangenamer te maken.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page