top of page

Gebouw-

en lichtreclame

Voor een gevel met reliëf

 

Gevelletters zijn de ideaal als u meer reliëf aan uw gevel wilt geven. Zo heeft signz doosletters voor meer reliëf. Deze worden vervaardigd uit aluminium of roestvrij staal en zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebt u de keuze tussen verschillende profielen. Verder beschikken wij over de mogelijkheid om deze letters van led verlichting te voorzien waardoor u een hele dag door zichtbaar bent.

 

Het kan ook subtieler

 

Als u iets fraaiere letters wilt kan u kiezen voor acrylox letters die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en tot 3 cm dikte kunnen gaan. Daarnaast is acrylox ook een zeer stevig materiaal dat zowel in- als outdoor kan gebruikt worden en eventueel ook verlicht kan worden met led verlichting. De acrylox letters worden uitgefreesd waardoor deze iets sierlijker gemaakt kunnen worden.

 

Ook voor grotere projecten

 

Ook als u gewoon platte letters op uw gevel wil kan Signz u helpen. Zo kunnen wij aluletters van 3mm tegen uw gevel plaatsen die vooral gebruikt worden bij grotere projecten. Daarom kunnen deze handig zijn bij het beletteren van een hoger gebouw zoals een fabriek of magazijn waar reliëf minder belangrijk is maar waar vooral de zichtbaarheid belangrijk is.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page