top of page

Bedrijfskledij

Bedrijfskleding zorgt voor een eenheid binnen uw onderneming en vergroot het gemak voor uw werknemers.Het dragen van werkkleding geeft een professionele uitstraling.

 

Borduren

 

Uw kledij personaliseren met het borduren van uw logo geeft een stijlvolle uitstraling. Deze techniek geeft een prachtig en vooral duurzaam resultaat. Voor ieder ontwerp moet een borduurdiskette worden aangemaakt.De kostprijs voor borduren hangt af van de grootte van uw ontwerp en het aantal steken.

 

Transferdruk

 

Uw logo / opdruk wordt op een transfer (vel) aangebracht, en wordt nadien door middel van hoge temperatuur en druk op uw textiel verbeterd. Minimum aantal transfers is altijd 50st. Het voordeel van transferdruk is dat de transfers niet altijd noodzakelijk moeten worden opgebruikt. En dat wij ze graag voor u bewaren voor een volgende keer. Zo betaalt u maar 1 malig de instelkost en hebt u niet steeds de terugkerende kost van zeefden zoals u wel heeft bij directe zeefdruk.

De ideale druktechniek voor bedrijven die niet ineens alle kledij wensen te bedrukken.

 

Digitale flexdruk

 

Deze techniek is perfect voor ontwerpen in pixels van ontwerpen in full colour. Met onze digitale printer kunnen we prachtige beelden afdrukken zoals u ze op papier of op foto zou afdrukken. Digitale flexdruk wordt niet onmiddellijk op textiel gedrukt maar op een textiel sticker die op een droogtijd op uw textiel wordt gedrukt. Uiteraard ook onder hitte en hoge druk.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page