top of page

 

Raambelettering

& -folies

Functionele voordelen van raamfolies

Een raamfolie hoeft niet altijd puur decoratie te zijn. Zo hebben wij ook verschillende folies die praktische voordelen met zich meedragen onder andere zandstraalfolie en warmtewerende folie , beiden zorgen ze voor meer privacy bij u op kantoor maar zijn ze nog steeds heel stijlvol. Wij verkopen sinds kort ook onze electric foil deze wordt aangestuurd met een afstandbediening zodat u deze folie kan aanzetten wanneer u wilt. Heeft u een private meeting dan zet u simpelweg de folie aan en u kunt gerust aan het werk. Daarnaast kunnen onze folies ook bedrukt worden om zo boodschappen te communiceren naar de klant waardoor ze ook informatief kunnen zijn. Verder heeft elke folie apart zijn eigen voordelen en kenmerken. 

 

Het decoratieve aspect is belangrijk

Wilt u als bedrijf nog beter opvallen? Kies dan voor een raamfolie met print! Niet alleen verbeterd dit de zichtbaarheid, het versterkt tevens de huisstijl van uw bedrijf. Zo kunnen wij heel u etalage inpakken met geprinte folies die een zeer goede eerste indruk zullen nalaten op uw klanten. Daarnaast hebben al deze folies ook elk hun eigen voordelen. One way vision is een folie met éénzijdige doorkijk terwijl glasheldere folie langs beide kanten helemaal transparant is.Wenst u liever minimalistisch te werken met enkel uw logo in snijfolie? Dat kan ook. Voor elke situatie een oplossing. 

 

Op maat van de klant

Wij werken steeds naar de wensen van de klant en doen alles dan ook onder eigen dak. Daarom komen wij bij u opmeten, kunnen wij de folies bedrukken met prints naar keuze en komen onze professionele vakmannen de folies persoonlijk bij u plaatsen.

Als plaatsingsfirma van deze kwalitatieve raamfolies bieden wij u de nodige expertise en ondersteuning om een antwoord te vinden op al uw vragen en telkens de beste oplossing aan te reiken voor uw project. 

Heeft u een vraag of een specifiek project? Contacteer ons voor een oplossing op maat.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page