top of page

Glasfolies

Verschillende folies, verschillende toepassingen. De bekendste is zandstraalfolie deze gaat u privacy geven met heel wat lichtdoorlatendheid zo zult u zicht niet opgesloten voelen achter deze beglazing. Wij verkopen sinds kort ook onze electric foil deze wordt aangestuurd met een afstandbediening zodat u deze folie kan aanzetten wanneer u wilt. Heeft u een private meeting dan zet u simpelweg de folie aan en u kunt gerust aan het werk.

 

Daarnaast hebben we ook nog onze raambelettering deze zorgt om u kenbaar te maken tegenover uw publiek. Zo kun je simpelweg uw logo plaatsen of je kunt je ramen ook volledig opfleuren met een volledige raambelettering met decoratieve aspecten. Bij onze zonwerende folie gaan we de warmte tegen zo zorgt deze folie ervoor dat je in de zomer niet gaat wegsmelten achter het raam. Onze laatste glasfolie is one way vision je kent het vast wel van de achterkant op bussen. Deze folie is bedoelt om langs de buitenkant uw bedrijf te promoten maar langs de binnenkant kunt u wel nog mooi naar buiten kijken.

Als plaatsingsfirma van deze kwalitatieve raamfolies bieden wij u de nodige expertise en ondersteuning om een antwoord te vinden op al uw vragen en telkens de beste oplossing aan te reiken voor uw project. 

Heeft u een vraag of een specifiek project? Contacteer ons voor een oplossing op maat.

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page