top of page

Preventiemateriaal

COVID-19

Vloerstickers

Kleef deze vloerstickers waar het nodig is er op te wijzen dat uw bezoekers voldoende afstand moeten houden. De speciale lijm zorgt voor een goede hechting. de sticker zelf is afgewerkt met een beschermende toplaag. Kies uit de standaard lay-out of we maken er voor u op maat.

Stoepborden

Wilt u een grotere aankondiging gebruiken, dan gebruikt u het best stoepborden. Een dubbelzijdig klikkader die u kunt plaatsen waar u het nodig heeft. De affiche kunt u in en uit halen door het frame open te klikken.

Verkrijgbaar als:

  • plooibaar A-bord

  • vast T-bord

  • een bord met veren op voet of water/zandbasis

Excl. affiche deze kan u ook bij ons bestellen. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem. Wilt u liever een ontwerp laten maken door ons? Ook geen probleem.

Klikkaders, inschuifkaders & menuborden

Goedkoop en eficiënt. Enkel- en dubbelzijdige Klikkaders die u kunt ophangen of plaatsen waar u wilt.

Verkrijgbaar in:

  • A5 en A4: enkel- en dubbelzijdige Inschuifkaders die u kunt plaatsen waar u wilt.

  • A4: enkelzijdig menubord met voet die u kunt plaatsen waar u wilt.

  • A4 en A3: de prints die u zelf  niet kunt printen kunnen wij voor u maken met onze printservice. 

Preventiescherm

Bescherm uw klanten en uw medewerkers met een preventiescherm. Het preventiescherm kan geplaatst worden op meegeleverde voetjes.

Digital signage

Wilt u snel aanpassingen doorvoeren. en niet steeds andere stickers moeten kleven? wilt u meer boodschappen kenbaar maken? Doe het dan digitaal. We installeren professionele schermen met bijhorende software waardoor u zelf de inhoud van u scherm kunt aanpassen. Op uw PC, MAC of Tablet past u de inhoud aan om naar uw scherm(en) te sturen. Ter plaatse, in uw zaak of vanop afstand. Steeds aanpasbaar.

& zoveel meer...

Dit is slechts een kleine greep van wat wij kunnen betekenen voor u. Heb je nog iets anders nodig? Stuur ons gerust een mailtje met uw verzoek en we helpen u graag verder.

be safe...

nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page