top of page
  • Ontwerp

Communicatie in de coronacrisis

Communicatie met klanten, medewerkers en de buitenwereld is momenteel van cruciaal belang. Veel ondernemingen hebben heel wat vragen in verband met communicatie in deze periode. Weet jij ook niet goed hoe te communiceren naar de buitenwereld toe? Zit jij met jouw bedrijf ook met vragen?


Wel wij, met Signz, hebben ondertussen 30 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemingen op vlak van communicatie. We willen met deze blog een stappenplan aanbieden om jou als onderneming te helpen en te ondersteunen in jouw zoektocht!


Meer en meer bedrijven starten in de mate van het mogelijke hun productie opnieuw op. Nu vraag jij je als onderneming waarschijnlijk af hoe je in godsnaam met je medewerkers moet communiceren? Hieronder bieden wij jou enkele veilige en duidelijke oplossingen aan. Dit zodat jij met je onderneming kunt aantonen welke maatregelen jij treft!


Heldere communicatie is vandaag de dag van levensbelang. Uiteraard zijn er heel wat maatregelen om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is dus voor veel organisaties en instellingen essentieel om duidelijk aan te geven welke instructies er gelden. Ben jij op zoek naar duidelijke communicatie zodat iedereen binnen jouw bedrijf en iedereen die in contact komt met jouw bedrijf, weet wat te doen? Wij, Signz, kunnen jou hierbij helpen!


1,5 meter afstand wordt een feit

Ben je op zoek naar iets simpels om de coronaregel van “1,5m afstand” te respecteren? Dan zijn vloerstickers ideaal! Aan de hand van een vloersticker kun je visueel aantonen hoeveel afstand er moet gerespecteerd worden. Nu kun je denken waarom zou ik voor vloerstickers kiezen? Wel het voordeel van deze stickers is dat ze heel makkelijk aan te brengen zijn. Daarnaast zijn onze vloerstickers uitermate veilig, want ze hebben een antislip laag zodat je niet kunt uitglijden.Zowel binnen -als buitencommunicatie

Wens je regelmatig een andere boodschap naar uw klanten over te brengen? Of wil je jouw klanten snel op de hoogte brengen van hoe de maatregelen binnen jouw organisatie veranderen? Dan zijn stoepborden misschien wel iets voor jou! Onze stoepborden kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Ze beschikken eveneens over een tijdloos design. Zo is het heel handig bij het gebruik van onze stoepborden dat je de bestaande posters makkelijk kunt vervangen. Als de coronacrisis voorbij is dan is dit de ideale tool om klanten op de hoogte te brengen van nieuwe acties binnen jouw onderneming!Iets opvallender?

Ben je niet overtuigd van stickers of stoepborden? Dan zijn panelen voor aan de muur of staande panelen misschien iets voor jouw onderneming! Een paneel kan een enorme impact creëren voor jouw bedrijf. Wij voorzien borden uit dibond die ijzersterk zijn en perfect alle weersomstandigheden aankunnen. Daarnaast hebben we ook panelen met een iets zachter materiaal ideaal voor binnen. Wil je toch nog meer opvallen? Dan kunnen wij jou ook een alleenstaand paneel aanbieden in een bepaalde vorm gesneden.


Klanten en medewerkers zijn vaak niet op de hoogte van de richtlijnen binnen een onderneming. Vandaar dat het van uiterst belang is dat er van op afstand al wordt gecommuniceerd wat deze maatregelen zijn. Deze communicatie gebeurt het best aan de hand van zaken die groot en opvallend zijn zodat niemand de boodschap mist. Zo kunnen wij jouw werfdoeken, nadardoeken en publiciteitskar met doek aanbieden!
Verschillende boodschappen verspreiden


Wil je met jouw bedrijf meerdere boodschappen verspreiden? Wil je naast de huidige maatregelen ook andere reclame verspreiden voor jouw onderneming? Met onze digital signage software kunnen wij jou verschillende schermen aanbieden waarvan de content te beheren valt! Via een online platform kan je al jouw scherm en gaan voorzien van de gewenste communicatie.

Heb je al een scherm? Signz kan er perfect voor zorgen dat onze software gebruikt kan worden om jouw schermen aan te sturen naar wens! Heb je nog geen schermen? Geen nood! Dan bieden wij jou die graag aan bij interesse.
Duidelijker communiceren


Zijn de bovenstaande communicatiemiddelen voor jouw bedrijf niet groots genoeg? Dan is het gebruik van een mobiele LED Trailer voor jou de oplossing! Met deze trailer kan je correct en op een duidelijke manier communiceren met jouw klanten!

Wil je graag deze corona communicatiemiddelen zo snel mogelijk binnen jouw onderneming? Wel daar kan Signz voor zorgen! Heb je geen inspiratie hoe je dit grafisch kunt visualiseren? Geen probleem! Wij hebben alvast enkele standaardontwerpen voor je klaar! Wens je een ontwerp op maat met uw eigen logo, dan helpt ons grafisch team jou met veel plezier verder!Heb je nog andere vragen of is er iets niet duidelijk? Laat dan zeker een berichtje na en dan helpen wij jou en je onderneming met plezier verder!


Hou ook zeker onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten als je meer wil van onze all round visuele communicatie!


Samen kunnen we dit aan!


Het Signz Team

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page