• Ontwerp

Hoe communiceren op een werf?

Bijgewerkt op: 29 jul 2020

Binnenkort werken gepland op een werf? Is er nog geen communicatie voorzien? Dan kan Signz jou hierbij helpen! Het is van groot belang om naar de buitenwereld te communiceren. Dit geldt uiteraard ook voor op werven! Mensen weten op die manier wat er aan het gebeuren is, welk bedrijf aan het bouwen is, … Het zorgt simpelweg voor een opbouwende naamsbekendheid!


Heb je zelf geen idee over welke communicatie je moet voorzien? We geven jou aan de hand van deze blog wat meer tips om op een goede manier te communiceren. Signz biedt dan ook tal van producten aan om deze communicatie vlot te laten verlopen! We spreken hierbij over herasdoeken, panelen, werfborden, vlaggenmasten, spandoeken en frames.


Winddoorlatende spandoeken

Heb je ooit al gehoord van herasdoeken? Het zijn winddoorlatende spandoeken die het meest geplaatst worden op werfhekkens of herashekkens. Wil je nu jouw logo of een specifieke boodschap plaatsen op zo’n herasdoek? Signz kan hier voor zorgen! Het is dan ook belangrijk om hiervan gebruik te maken en op deze manier naamsbekendheid te creëren. Of gewoon om de buurt te laten weten, dat je daar aan het bouwen bent.


Herasdoeken hebben ook enkele nuttige eigenschappen zoals: het is brandveilig B1, winddoorlatend PVC, is UV bedrukt en waterafstotend.
Panelen

Panelen zijn een populair communicatiemiddel in de bouwsector , bij bedrijven en bij de inrichting van een werfwand. Bestel panelen vanaf enkele centimeters tot meters groot. Zo krijgt elke boodschap de juiste aandacht.


Met een wand vol Dibond panelen val je ongetwijfeld op in het straatbeeld.

Een simpele communicatievorm

Ben je op zoek naar een simpele aanduiding voor op je werf? Werfborden zijn hiervoor een ideale oplossing! Signz kan jouw borden personaliseren. Geef dus gerust jouw boodschap door, wij printen die voor jou op de werfborden!Laat die vlaggen maar wapperen!

Vlaggenmasten, een goeie manier om op te vallen, geschikt voor een werf dus! Wanneer mensen de werf passeren, merken ze meteen welk bedrijf aan het bouwen is. Door een vlag met je logo te bestellen zul je de voorbijgangers al laten kennis maken met jouw bedrijf!