top of page
  • Ontwerp

Fan van emoji's?

Signz staat gekend voor zijn all round visuele communicatie. Tot deze visuele communicatie behoren uiteraard ook emoji’s! Zijn emoji’s helemaal je ding? Ben je grote fan? Wij vinden het alvast een toffe, creatieve manier om te communiceren! Emoji’s vormen een universele taal die je in elke taal, in elk land kunt verspreiden.


Je moet toegeven, iedereen begrijpt elkaar via emoji’s toch? Eigenlijk is het een vorm van ideografie, ook wel beeldschrift genoemd. Het is een duidelijk symbool of afbeelding die de plaats van tekst inneemt. Overal waar je komt zullen ze jou begrijpen aan de hand van een emoji, een succesvol communicatiemiddel dus!De afkomst van emoji's

Emoji’s zijn bij ons allen wel gekend, maar weet je ook waar ze vandaan komen? Als we even terug gaan in de tijd dan kunnen we vaststellen dat emoji’s niet zo nieuw zijn. Vroeger werd hier ook al gebruik van gemaakt, door Egyptenaren, Summeriërs, Inca’s, Maja’s en zelfs holbewoners. Wist je dat al?


Zo zijn de smileys van onze telefoons zijn oorspronkelijk afkomstig van Japan. Zij gebruikten deze figuurtjes om duidelijker en directer te communiceren. Ooit al gehad dat je niet uit je woorden raakte? Hiervoor zijn emoji’s eigenlijk de geschikte oplossing. Iedereen zal je begrijpen bij het tonen van een emoji.Jouw favoriete emoji drukken

Je kunt nu wel denken van waarom zou ik in godsnaam een emoji laten drukken? Als we eens goed nadenken of kijken tussen onze verstuurde berichten, dan gebruiken we allen onbewust vaak emoji’s. Zo hebben we allemaal wel vrienden of familie die we met een emoji kunnen beschrijven of is er die ene persoon die altijd gebruikmaakt van die ene emoji. Heb jij zo’n emoji waarmee je jezelf kunt beschrijven? Of die ene favoriete emoji die je altijd gebruikt? Waarom zou je die emoji niet laten drukken?


Bij Signz kunnen we emoji’s drukken! Zoals je misschien wel al hebt gezien, doen wij ook textiel. Zo kunnen we jou favoriete emoji op t-shirts en hoodies laten drukken. Niks toffer dan jouw favoriete emoji dragen toch? Het is eveneens een tof idee voor op bedrijfskledij.Wil je dat liever op een van onze andere communicatievormen zoals een kaartje, een grote poster, een spandoek, … ? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! U vraagt wij draaien 😉!Signz plaatst jouw emoji waar je hem wil! Twijfel je nog waarop je jouw emoji wil laten drukken? Neem dan zeker een kijkje op de website tussen onze aanbiedingen en kies daar je favoriete item om je emoji op te drukken!


Het Signz team

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page