top of page
  • Ontwerp

Pimp jouw ruimte!

In elk bedrijf, kantoor, of huis zijn er wel saaie grijze muren die je niet inspireren. Misschien weet je het, of misschien weet je het niet, maar Signz kan jou heel wat opties aanbieden om jouw wand te pimpen! Weg met die ene saaie, simpele ruimte die jou niet inspireert tijdens het werken. Say hey tegen ons textielbehang en maak van jouw bedrijf, kantoor of leefruimte een creatieve, actieve werkplek!


Heb je soms ook van die drukke dagen, dat je tot over je oren in het werk zit? De ruimte waarin je deze dagen doorbrengt is van groot belang. Een inspirerende, creatieve ruimte doet veel met jouw werkmotivatie! Wij, met Signz, kunnen jou deze ruimte en motivatie bezorgen! Hieronder geven we jou enkele mogelijkheden mee om van die ene saaie muur, een creatieve alsook inspirerende wand te maken!Wrappen op jouw muur


Bij ons, Signz, kent printinterieur een 2-tal mogelijkheden. Enerzijds bieden we jou een sticker aan, rechtstreeks gewrapt op een bakstenen muur. Anderzijds kunnen we jou ook een krijtbordfolie aanbieden die bovendien ook magnetisch is!Makkelijk vervangbaar


Een andere toffe optie om je ruimte te pimpen is via textielframes. Dit is een aluminium frame met een textieldoek die voorzien is van een siliconen pees. Wij zorgen ervoor dat alle gemaakte frames op maat worden gemaakt. Onze textielframes kunnen uiteraard aan de muur worden bevestigd, maar het is perfect mogelijk om een losstaande frame te verkrijgen bij Signz! Het is eveneens ook mogelijk om led verlichting te voorzien als je dit wenst! Voor elk type frames is er een bijhorend doek die makkelijk kan worden vervangen. Zo kun je vaker je omgeving pimpen!Al gehoord van dotcore?

Is printinterieur of een textielframe niets voor jou? Dan is dotcore, een zelfklevend textielbehang misschien wel je ding! Heb je een favoriet beeld of een creatieve visual? Wij, met Signz maken muurtextiel naar jouw wens! Door de zelfklevende structuur is dit materiaal sneller dan behang, een extra voordeel dus!

Ben je bang voor naden in jouw beeld? Wel onze rollen zijn 3m20 hoog, best wel stevige rollen maar wel in jouw voordeel! Omwille van het feit dat onze rollen zo hoog zijn, kunnen we uw print naadloos aanbrengen. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat en kan je zo een muur met een hoogte van 3 meter en een breedte van 10 meter in 1 stuk laten voorzien.


Dit materiaal is heel handig te verwijderen en laat bovendien geen kleefresten na. Dus je hoeft zeker niet te vrezen dat jouw muurtextiel na een tijdje van de muur komt 😉.Meer dan enkele een beplakte wand

Wil je meer dan enkel een visual op je muur? Wil je jouw muur nuttig gebruiken? Dan raden we jou een magneetwand of whiteboard aan. We kunnen beide verwerken in één geheel. De wand is hierdoor dan magnetisch en je kan er belangrijke of creatieve zaken op schrijven! Deze wand wordt gemaakt op maat van jouw muur.


Wil je geen simpele witte wand die wel magnetisch is en als whiteboard kan gebruikt worden? Heb je liever een visual op je muur? Ook dit is mogelijk in combinatie met een magneet/whiteboard!Heb je verder nog vragen rond deze creatieve manieren om jouw ruimte te pimpen? Laat dan zeker een berichtje na, we helpen jou graag verder!


Het Signz Team

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page