• Ontwerp

VitrineMedia, ook voor jou!

Misschien weet je wel dat alles bij ons begon onder de naam Publiprint. Dit werd intussen onze handelsnaam, we zijn nu bij jou gekend met de naam Signz. Publiprint bestaat weliswaar uit Signz en VitrineMedia. Heb je al gehoord van VitrineMedia? Weet je wat wij aanbieden?


Laten we even snel kennismaken! Welkom in de lichtgevende en stralende wereld van VitrineMedia! Intussen zijn we al meer dan 10 jaar met VitrineMedia wereldwijd klanten aan het begeleiden in hun zoektocht om hun merk en imago te benadrukken en hun lokaal verkooppunt aantrekkelijk en opvallender te maken. We zijn met VitrineMedia dan ook marktleider in LED technologie voor raamcommunicatie. Ben je hier naar op zoek? We helpen je graag om jouw communicatieboodschappen in het oog te laten springen!


Je vraagt je waarschijnlijk af voor wie wij allemaal raamcommunicatie aanbieden. Wel hoofdzakelijk doen we dit in etalages voor vastgoedkantoren en winkels. Ben je geen vastgoedkantoor of winkel? Niet getreurd! We kunnen ook jou onze schermen bezorgen! In deze blog tonen we even aan voor wie onze raamcommunicatie van belang kan zijn.VitrineMedia ook voor garages!

Ben je een garage? Wil je graag wat extra communiceren naar de buitenwereld toe? Dan kunnen wij, met Vitrinemedia, jou zeker verder helpen met onze LED technologie en raamcommunicatie. Op zoek naar een manier om beter gekend te zijn, een manier om beter op te vallen? Onze schermen kunnen jouw garage helpen beter in het oog te springen bij voorbijgangers!

Gekend voor immokantoren

Ken je Vitrinemedia al? Dan weet je uiteraard ook dat wij voornamelijk onze schermen aanbieden aan vastgoedkantoren. Ben jij een immokantoor? Beschik je nog niet over statische of dynamische schermen? Heb je nog geen aankleding voor je etalage? Dan kan onze technologie jouw etalage aantrekkelijker maken! Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij interesse!

Raamcommunicatie voor jouw uitzendkantoor

Beschik je over een uitzendkantoor? Dan kunnen we jou gegarandeerd helpen met onze raamcommunicatie. Ben je op zoek naar iets om met jouw uitzendkantoor extra en opvallender te communiceren naar de buitenwereld toe? Dan zijn onze etalage schermen zeker een goede, creatieve oplossing die gegarandeerd resultaat oplevert!
Zet jouw producten & promo's in de kijker!

Ben je de eigenaar van een winkel? Wil je meer communiceren rond promo’s, diverse acties, …? Dan zijn onze schermen zeker een must om meer producten te verkopen! Wist je dat wij allen gefascineerd zijn door visuele communicatie? Aan de hand van deze raamcommunicatie zul je voorbijgangers triggeren om een kijkje te nemen in jouw etalage en winkel!