top of page
  • Ontwerp

VitrineMedia, ook voor jou!

Misschien weet je wel dat alles bij ons begon onder de naam Publiprint. Dit werd intussen onze handelsnaam, we zijn nu bij jou gekend met de naam Signz. Publiprint bestaat weliswaar uit Signz en VitrineMedia. Heb je al gehoord van VitrineMedia? Weet je wat wij aanbieden?


Laten we even snel kennismaken! Welkom in de lichtgevende en stralende wereld van VitrineMedia! Intussen zijn we al meer dan 10 jaar met VitrineMedia wereldwijd klanten aan het begeleiden in hun zoektocht om hun merk en imago te benadrukken en hun lokaal verkooppunt aantrekkelijk en opvallender te maken. We zijn met VitrineMedia dan ook marktleider in LED technologie voor raamcommunicatie. Ben je hier naar op zoek? We helpen je graag om jouw communicatieboodschappen in het oog te laten springen!


Je vraagt je waarschijnlijk af voor wie wij allemaal raamcommunicatie aanbieden. Wel hoofdzakelijk doen we dit in etalages voor vastgoedkantoren en winkels. Ben je geen vastgoedkantoor of winkel? Niet getreurd! We kunnen ook jou onze schermen bezorgen! In deze blog tonen we even aan voor wie onze raamcommunicatie van belang kan zijn.VitrineMedia ook voor garages!

Ben je een garage? Wil je graag wat extra communiceren naar de buitenwereld toe? Dan kunnen wij, met Vitrinemedia, jou zeker verder helpen met onze LED technologie en raamcommunicatie. Op zoek naar een manier om beter gekend te zijn, een manier om beter op te vallen? Onze schermen kunnen jouw garage helpen beter in het oog te springen bij voorbijgangers!

Gekend voor immokantoren

Ken je Vitrinemedia al? Dan weet je uiteraard ook dat wij voornamelijk onze schermen aanbieden aan vastgoedkantoren. Ben jij een immokantoor? Beschik je nog niet over statische of dynamische schermen? Heb je nog geen aankleding voor je etalage? Dan kan onze technologie jouw etalage aantrekkelijker maken! Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij interesse!

Raamcommunicatie voor jouw uitzendkantoor

Beschik je over een uitzendkantoor? Dan kunnen we jou gegarandeerd helpen met onze raamcommunicatie. Ben je op zoek naar iets om met jouw uitzendkantoor extra en opvallender te communiceren naar de buitenwereld toe? Dan zijn onze etalage schermen zeker een goede, creatieve oplossing die gegarandeerd resultaat oplevert!
Zet jouw producten & promo's in de kijker!

Ben je de eigenaar van een winkel? Wil je meer communiceren rond promo’s, diverse acties, …? Dan zijn onze schermen zeker een must om meer producten te verkopen! Wist je dat wij allen gefascineerd zijn door visuele communicatie? Aan de hand van deze raamcommunicatie zul je voorbijgangers triggeren om een kijkje te nemen in jouw etalage en winkel!

Laat jouw menu’s opvallen!

Heb je een horecazaak? Ben je op zoek naar menuborden? Onze LED schermen zijn een ideale manier om jouw menukaart op te laten verschijnen. Jouw dranken & menu’s zullen op deze schermen alleen maar beter in het oog springen! Klanten overtuigen met visuals is hierbij van groot belang. Kies daarom dan ook voor LED schermen om deze beelden goed en aantrekkelijk in de kijker te zetten!

Onze LED schermen kunnen eveneens ook gebruikt worden om jouw openingsuren op weer te geven, of andere noodzakelijke informatie in verband met jouw horecazaak!Sta je binnenkort op een beurs?

Op zoek naar iets om op te vallen op beurzen? Aan de hand van LED technologie zal dit zeker het geval zijn! Het is dus zeker mogelijk om bij VitrineMedia schermen te verkrijgen die je op beurzen kunt plaatsen om extra volk naar jouw beursstand te lokken!
Vakantiebestemmingen in de smaak laten vallenReisbureau’s sluiten eveneens ook aan bij de doelgroep van VitrineMedia! We bieden verschillende soorten LED schermen aan die voor jou van toepassing kunnen zijn! Het is dan ook zeker belangrijk om mensen te overtuigen met jouw vakantiebeelden! Dit is succes gegarandeerd wanneer je kiest voor LED schermen!
Heb jij als bedrijf interesse in onze raamcommunicatie? Neem dan gerust contact op met ons! Wij helpen je graag om jouw etalage in het oog te laten springen met onze raamcommunicatie!


Wil je graag nog meer informatie over de soorten schermen die wij met VitrineMedia aanbieden? Neem dan zeker een kijkje op: http://www.vitrinemedia.be!


Het Signz Team

257 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page